tag:blogger.com,1999:blog-4583530200807168750.post3060612620356628054..comments2024-01-14T09:45:45.220+01:00Comments on Na kruchym spodzie: Batony muesli, lepszego czasu nie będzieGospodarna narzeczonahttp://www.blogger.com/profile/01262823841382860599noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4583530200807168750.post-55142334237428930292016-02-23T12:57:23.889+01:002016-02-23T12:57:23.889+01:00Kasiu, aż się wzruszyłam :P Dobrze Cię tu przeczyt...Kasiu, aż się wzruszyłam :P Dobrze Cię tu przeczytać. A ze spraw praktycznych: jak przechowujesz takie batony? Robiłam ileś lat temu, ale poza lodówką b. szybko pleśniały. Nie wiem, czy za krótko jednak piekłam, czy trzeba było dosuszać... czy to była kwestia (za wysokiej) temp. w byłym mieszkaniu.ptasiahttps://www.blogger.com/profile/00666019708324008621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4583530200807168750.post-15781393911373656122016-02-23T12:27:22.227+01:002016-02-23T12:27:22.227+01:00Lepszego czasu nie będzie z pewnością :) "Ter...Lepszego czasu nie będzie z pewnością :) "Teraz" jest najlepsze na wszystko :)<br />Takie batoniki musiały być pyszne! :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.com